Ruokaa & olutta saaristossa
Perjantai-alkuillat 9.6. & 16.6.2017 kuluvat Helsingin ihanassa saaristossa. JT-Line järjestää kaksi risteilyä, joilla nautitaan hyvän oluen ja ruoan liitosta sekä kuullaan tarinoita Suomenlinnan oluiden takaa.
Risteilyjen lähtö- ja paluusatama on Kauppatori, ja ne järjestetään klo 17-20.
9.6. risteilijät pääsevät myös nauttimaan parhailta mahdollisilta paikoilta Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestettävää Kaivopuiston lentonäytöstä.
Menu
Maistelu-alkupalat:
Makkarapaprikapiiras (Seth Lager)
Sokerisuolattua siikaa ja savupalsternakkapyrettä (Coyet Ale)
Pecorino-täytteinen lihapulla (Hoppe IPA)
Kanaa, lehtipersiljaa ja sitrusta (Piper Wit)
Tummasuklaamousse ja crumble (Zander Stout)
Pääruoka:
Linssimuhennosta, karitsan potkaa ja chimichurri (Coyet Ale ja Hoppe IPA)
Jälkiruoka
Suklaakakku ja lemon curd lasissa (Piper Wit tai Zander Stout)
16.6.2017 kattaukseen on vielä lippuja myynnissä, mutta lipunmyynti loppuu 13.6.2017 - nyt siis paikat varaukseen! Liput saat ostettua JT-Linen sivujen kautta verkkokaupasta.
Tapahtuman lisätiedot ja lippujen myynti - JT-Line