Ruokaa & olutta saaristossa

Perjantai-alkuillat 9.6. & 16.6.2017 kuluvat Helsingin ihanassa saaristossa. JT-Line järjestää kaksi risteilyä, joilla nautitaan hyvän oluen ja ruoan liitosta sekä kuullaan tarinoita Suomenlinnan oluiden takaa.

 

Oluen raaka-aineet

Risteilyjen lähtö- ja paluusatama on Kauppatori, ja ne järjestetään klo 17-20.

 

9.6. risteilijät pääsevät myös nauttimaan parhailta mahdollisilta paikoilta Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestettävää Kaivopuiston lentonäytöstä.

 


Menu
Maistelu-alkupalat:

Makkarapaprikapiiras (Seth Lager)

Sokerisuolattua siikaa ja savupalsternakkapyrettä (Coyet Ale)

Pecorino-täytteinen lihapulla (Hoppe IPA)

Kanaa, lehtipersiljaa ja sitrusta (Piper Wit)

Tummasuklaamousse ja crumble (Zander Stout)


Pääruoka:

Linssimuhennosta, karitsan potkaa ja chimichurri (Coyet Ale ja Hoppe IPA)


Jälkiruoka

Suklaakakku ja lemon curd lasissa (Piper Wit tai Zander Stout)

 

16.6.2017 kattaukseen on vielä lippuja myynnissä, mutta lipunmyynti loppuu 13.6.2017 - nyt siis paikat varaukseen! Liput saat ostettua JT-Linen sivujen kautta verkkokaupasta.

Tapahtuman lisätiedot ja lippujen myynti - JT-Line 

Kaivopuiston lentonäytös