Ajankohtaista

Ajankohtaista

TIEDUSTELE PANIMOKIERROKSIA RYHMILLE
Syksyn saavuttua saarelle järjestämme panimokierroksia ryhmille tilauksesta. Tiedustele lisää myynti@panimoravintola.fi

Kaikille avoimet kierrokset jälleen Viaporin Kekrissä marraskuussa, lippuja sinne voi ostaa syyskuun aikana sekä Kekrissä panimokaupastamme.

KIINNOSTAAKO PANIMOKIERROS?
Järjestämme kesällä perjantaisin ja lauantaisin (pois lukien juhannus) panimokierroksia. Kierrokset pe klo 17:00 ja la klo 14:00 ja 15:00. Kesto 30-45 minuuttia, liput panimokaupastamme ja netistä. Tervetuloa!

PANIMOKAUPPA SUOMENLINNASSA AUKI KESKIVIIKOSTA LAUANTAIHIN KLO 12-20.
Tervetuloa ostoksille Suomenlinnaan! Suomenlinnan Panimon omassa kaupassa saatavilla olutta, t-paitoja, kalastajahattuja, kylmälaukkuja sekä picnic-alustoja. Täydellinen setti Suokki-päivää varten siis! Kauppa sijaitsee K-marketia vastapäätä, sisäänkäynti Panimoravintolan terassilta. Olemme auki keskiviikosta lauantaihin klo 12-20.

UUTUUSIPA GYLLENBORG NYT SAATAVILLA ALKOISTA
Gyllenborg IPA on west coast -tyyppinen, voimakkaasti humaloitu, mutta leppeä IPA myös lagereiden ystäville. Saatavilla Alkosta.

YKSI IPA YLITSE MUIDEN!
Suomenlinnan Panimon Horn IPA voitti Helsingin Sanomien olutraadin ipa-testing. Lue lisää Hesarin sivuilta!

HORN IPA, HÖPKEN PILS, HOPPE IPA JA CHAPMAN LAGER SAATAVILLA
Pitkään katkolla olleet Horn IPA, Höpken Pils ja Chapman Lager ovat nyt saatavilla uusissa tölkeissä päivittäistavarakaupoista. Hoppe IPA Alkossa.

Kaikki tuotteemme ovat siirtyneet pulloista tölkkeihin ja tuotannon siirryttyä Nikinmäestä Fiskarsin vanhalle veitsitehtaalle, on tuotteita saatu pikkuhiljaa, yksi toisensa jälkeen jälleen jakeluun. Panimotoiminta toki edelleen up-and-running myös Suomenlinnassa, josta toimitamme oluita saaren ravintoloihin, ja jossa vastaanotamme vieraita.

Ravintolamyyntiin saatavilla myös kegituotteita. Kysy niistä lisää Brukettin myyntiedustajilta!

SUOMENLINNAN PANIMON HELSINKI PORTER
nyt saatavilla uudessa 50 cl tölkissä S-ryhmän valikoimasta!

SUOMENLINNAN PANIMON PAKKAUKSET MUUTTUVAT
Merelliset oluemme siirtyvät pulloista tölkkeihin ja brändi on samalla saanut uuden designin. Ensimmäinen tuote uudella ilmeellä on Thor Hazy IPA, joka on jo saatavilla Alkon myymälöistä. Keväällä 2022 voit ostaa muita tuotteitamme omasta kaupastamme Suomenlinnasta (samassa rakennuksessa kuin panimomme, käynti panimoravintolan terassin kautta) ja päivittäistavarakaupoista.
Uuden ilmeen takana on bränditoimisto Werklig.

PANIMOKAUPPAMME NIKINMÄESSÄ VIIMEISTÄ KERTAA AUKI 20.5.2021
Pienpanimopuotimme Nikinmäessä on viimeistä kertaa auki torstaina 20.5.2021 klo 13-17. Kesällä avaamme uuden kaupan kotisaarellemme Suomenlinnaan, jossa voit tutustua panimoomme myös vierailukierroksellamme. Ilmoitamme aukioloajoista myöhemmin. Tervetuloa!