Ajankohtaista

Ajankohtaista

YKSI IPA YLITSE MUIDEN!
Suomenlinnan Panimon Horn IPA voitti Helsingin Sanomien olutraadin ipa-testing. Lue lisää Hesarin sivuilta!

HORN IPA, HÖPKEN PILS, HOPPE IPA JA CHAPMAN LAGER SAATAVILLA
Pitkään katkolla olleet Horn IPA, Höpken Pils ja Chapman Lager ovat nyt saatavilla uusissa tölkeissä päivittäistavarakaupoista. Hoppe IPA Alkossa.

Kaikki tuotteemme ovat siirtyneet pulloista tölkkeihin ja tuotannon siirryttyä Nikinmäestä Fiskarsin vanhalle veitsitehtaalle, on tuotteita saatu pikkuhiljaa, yksi toisensa jälkeen jälleen jakeluun. Panimotoiminta toki edelleen up-and-running myös Suomenlinnassa, josta toimitamme oluita saaren ravintoloihin, ja jossa vastaanotamme vieraita.

Ravintolamyyntiin saatavilla myös kegituotteita. Kysy niistä lisää Brukettin myyntiedustajilta!

 

SUOMENLINNAN PANIMON HELSINKI PORTER
nyt saatavilla uudessa 50 cl tölkissä S-ryhmän valikoimasta!

 

SUOMENLINNAN PANIMON PAKKAUKSET MUUTTUVAT
Merelliset oluemme siirtyvät pulloista tölkkeihin ja brändi on samalla saanut uuden designin. Ensimmäinen tuote uudella ilmeellä on Thor Hazy IPA, joka on jo saatavilla Alkon myymälöistä. Keväällä 2022 voit ostaa muita tuotteitamme omasta kaupastamme Suomenlinnasta (samassa rakennuksessa kuin panimomme, käynti panimoravintolan terassin kautta) ja päivittäistavarakaupoista.
Uuden ilmeen takana on bränditoimisto Werklig.

 

PANIMOKAUPPAMME NIKINMÄESSÄ VIIMEISTÄ KERTAA AUKI 20.5.2021
Pienpanimopuotimme Nikinmäessä on viimeistä kertaa auki torstaina 20.5.2021 klo 13-17. Kesällä avaamme uuden kaupan kotisaarellemme Suomenlinnaan, jossa voit tutustua panimoomme myös vierailukierroksellamme. Ilmoitamme aukioloajoista myöhemmin. Tervetuloa!