Uutta!

Suomenlinnan Panimon vakiovalikoima uudistuu.

Touko- ja kesäkuun vaihteessa Suomenlinnan Panimon valikoimaan saapuu joukko uutuuksia. Uudet oluemme ovat myös saaneet uuden ulkonäön.

Horn IPA:a, Ulrika Saisonia sekä Chapman Lageria löydät vähittäiskaupan hyllyiltä sekä laadukkaista ravintoloista.

Tietysti osallistumme myös kesän olutfestareille! Tule moikkaamaan:

SOPP Tampere 23.5.-26.5.2018
SOPP Kuopio 7.6.-9.6.2018
SOPP Oulu 30.8.-1.9.2018

Suuret Oluet Pienet Panimot -nettisivut

Ulrika Saison (5,5 til-%) on raikas sadonkorjuuajan perinteistä oluenpanotaitoa kunnioittava, virkistävä ja kevyt olut. Makua kuitenkin riittää ja olut sopii nautittavaksi sadonkorjuuajan ulkopuolellakin!

Ulrika on suomenlinnalaisen Ulrika Katarina Dorphin mukaan nimetty. Ulrika toimi historiankirjojen mukaan linnoitussaarella ravintoloitsijana 1700-luvulla.

Ulrika Saison

 

Horn IPA (5,5 til-%) esiteltiin pikaisesti jo Helsinki Beer Festivalissa, jossa se maistui monelle ja voitti olutkilpailussa oman sarjansa. Nyt olut tulee saataville myös pulloissa vähittäiskaupan ja ravintoloiden hyllyille. Se on punertava, tasapainoinen, yhdysvaltalaisilla humalalajikkeilla humaloitu kokonaisuus.

Horn on bastionirakennelma Suomenlinnassa. Lisäksi nimi kuuluu merkittävälle ruotsalaiselle aatelissuvulle.

Horn IPA

Chapman Lager (5,0 til-%) on puhdas ja raikas lager-olut. Se on kesän kuumia kelejä varten humaloitu yhdysvaltalaisilla aromihumalilla upeaksi janonsammuttajaksi. Maukasta!

Frederik af Chapman on merkittävä henkilö laivanrakennuksen historiassa. Hän muunmuassa suunnitteli Suomenlinnan rakennuttajan, Ehrensvärdin, saaristolaivaston laivatyypit.

Chapman Lager

FAB Blonde DIPA:a saa vielä. Mukana ainakin Tampereen Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtumassa. Katso oluen omalta sivulta ravintolat, josta sitä kannattaa kysäistä!

FAB Blonde DIPA