Heinäkuun kausioluet

Kesä ja heinäkuu. Ihanaa oluenjuontiaikaa. Julkaisemme kuukauden aikana jopa kolme uutta, pääkaupunkiseudun ravintoloiden hanoihin toimitettavaa juotavaa. Tuotesivuilta pääset tarkistamaan oluiden saatavuudet, kun toimitukset on aloitettu!

All Hands on Deck Brut IPA

Heinäkuun ensimmäinen kausioluemme on All Hands on Deck Brut IPA, joka edustaa modernia oluttyyliä Yhdysvalloista. Olut on raikas ja helposti nautittava, erittäin kesäinen.

Vaikka AHoD ei olekaan erityisesti katkerohumaloitu, kevyt runko tuo humalaprofiilin kauniisti etualalle.

All Hands on Deck kytketään ensimmäisiin hanoihin heti heinäkuun ensimmäisenä ja kuuluu myös Lahden Suuret Oluet Pienet Panimot -repertuaariimme!

Linkki tuotesivulle

Seilinki DDH Kveik Sour

Teimme kesäkuun alussa myös Tanker Breweryn kanssa yhteistyöoluen: Seilinki Sour Kveikin. Olut on hapanta, tuplakuivahumaloitua ja aivan ihanaa!

Seilinki ilmestyy ravintoloiden hanoihin heinäkuun puolivälin tienoilla, ja löydät sitä myös Helsingin SOPP-tapahtumasta tiskiltämme.

Seilinki DDH kveik sour

Linkki tuotesivulle

Rogue Piper Wild Raspberry Sour Ale

Vuonna 2018 ensimmäisen kerran julkaistu villihiivaolut tekee paluun. Marjaisa, todella kaunis hapanolut ilmestyy helsinkiläisten olutravintoloiden hanoihin elokuun alussa, ja sitä pääsee tänäkin vuonna ensimmäisen kerran maistamaan Helsingin Suuret Oluet, Pienet Panimot -festivaaleilla.

Linkki tuotesivuille