Syötävän Hyvää Suomesta -tapahtuma

Chateau Carsinin ja Viini-lehden Syötävän Hyvää Suomesta -tapahtumassa Vanhalla Ylioppilastalolla 28. - 29.4.2017 lähestytään vappua 100 lasissa!

 

Syötävän Hyvää Suomesta 2017
Kuva: Viini-lehti

Tapahtuma esittelee laajan valikoiman laadukasta ruokaa ja juomaa sekä matkailuvinkkejä. Vierailla on myös mahdollisuus ostaa lippuja olut- tai viinitietämystä syventäviin tastingeihin.

Katso lisätiedot Viini-lehden kotisivuilta.

 

 

 

Menu

Osallistumme tapahtumaan Ravintola Suomenlinnan Panimon kanssa.

Ravintolan ammattilaiset huolehtivat herkullisista ruoista ja me tarjoilemme suositusjuomat palan painikkeiksi.

Tässä tarjottavat:

Benella-lohipastramia, savumuikkumoussea ja kuusenkerkkää
- Yhdistettynä kevyitä makuja korostavan, hienostuneen Piper Witin kanssa tai raikkaan ja virkistävän Höpken Pilsin kera


Ylikypsää, suomalaista rotunaudan rintaa piparjuurikastikkeessa, korvasienimuusia ja rapeaa sipulia
- Kyytipojaksi täyteläisten makujen kanssa rehevä, brittiläisittäin humaloitu Coyet Ale tai maltainen ja vivahteikas Seth Lager


Zander Stout -suklaabrownies, vaniljakreemiä ja saksanpähkinäpraliini
- Raaka-aineita myötäilevä Zander Stout tai pirskahteleva ja omenainen suklaan kumppani, Tin Soldier's Black Apple

Tuomme mukanamme koko vakiovalikoimamme, joten herkkuja pääsee maistamaan vaikkei niitä suosituslistalla olisikaan!

Ravintola Suomenlinnan Panimon kotisivut