Syötävän Hyvää Suomesta -tapahtuma

Chateau Carsinin ja Viini-lehden Syötävän Hyvää Suomesta -tapahtumassa Vanhalla Ylioppilastalolla 28. - 29.4.2017 lähestytään vappua 100 lasissa!

 

Syötävän Hyvää Suomesta 2017
Kuva: Viini-lehti

Tapahtuma esittelee laajan valikoiman laadukasta ruokaa ja juomaa sekä matkailuvinkkejä. Vierailla on myös mahdollisuus ostaa lippuja olut- tai viinitietämystä syventäviin tastingeihin.

Katso lisätiedot Viini-lehden kotisivuilta.

 

 

 

Menu

Osallistumme tapahtumaan Ravintola Suomenlinnan Panimon kanssa.

Ravintolan ammattilaiset huolehtivat herkullisista ruoista ja me tarjoilemme suositusjuomat palan painikkeiksi.

Tässä tarjottavat:

Benella-lohipastramia, savumuikkumoussea ja kuusenkerkkää
- Yhdistettynä kevyitä makuja korostavan, hienostuneen Piper Witin kanssa tai raikkaan ja virkistävän Höpken Pilsin kera


Ylikypsää, suomalaista rotunaudan rintaa piparjuurikastikkeessa, korvasienimuusia ja rapeaa sipulia
- Kyytipojaksi täyteläisten makujen kanssa rehevä, brittiläisittäin humaloitu Coyet Ale tai maltainen ja vivahteikas Seth Lager


Zander Stout -suklaabrownies, vaniljakreemiä ja saksanpähkinäpraliini
- Raaka-aineita myötäilevä Zander Stout tai pirskahteleva ja omenainen suklaan kumppani, Tin Soldier's Black Apple

Tuomme mukanamme koko vakiovalikoimamme, joten herkkuja pääsee maistamaan vaikkei niitä suosituslistalla olisikaan!

Ravintola Suomenlinnan Panimon kotisivut

 

 

Oletko yli 18-vuotias?

You need to be over 18 years old to enter the site